Bilete Valentine’s Day cu FREESTAY - 14 feb '19, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Valentine’s Day cu FREESTAY

Hard Rock Cafe, București

joi, 14 februarie '19, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

De Valentine’s Day distracţia e garantată la Hard Rock Cafe! Pe 14 februarie, de la ora 21.30, Freestay vă aşteaptă cu refrene romantice, dar şi cu hituri pe ritmuri antrenante, într-un concert plin de energie şi pasiune! Vino să asculţi “Trebuia sa fii tu,” “Cerşetori de iubire”, dar şi alte piese de referinţă din repertoriul internaţional şi românesc.

 

Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay. Piesa “Las-o”, lansată anul trecut alături de Vescan, a intrat rapid în topuri şi în inimile fanilor.

 

Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, trupa şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul, prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Șerban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, voce, Alin Ilieș – chitară, Benny Andreica – bass și Vladimir Grafu – tobe.


Concertul va începe la ora 22.30. Biletele pot fi găsite în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.


Biletele au următoarele preţuri:

- 60 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- 40 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 40 de lei – bilete fără loc.

 

Un eveniment recomandat de Magic FM.