Bilete “My Queen” cu Dan Helciug de ziua lui Freddie Mercury - 5 sep '19, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

“My Queen” cu Dan Helciug de ziua lui Freddie Mercury

Hard Rock Cafe, București

joi, 5 septembrie '19, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 5 septembrie Hard Rock Cafe sărbătorește ziua de naștere a lui Freddie Mercury cu un concert tribut Queen susţinut de Dan Helciug şi trupa sa. “Don’t stop me know”, “I want to break free”, “The show must go on”, “Somebody to love” si multe alte hituri ale legendarei trupe se vor auzi de la ora 21.30. Încasările rezultate din vânzarea biletelor la show-ul My Queen vor fi donate către fundaţia The Mercury Phoenix Trust.

Toţi cei care vor purta în seara în care Freddie ar fi împlinit 73 de ani o mustaţă, falsă sau naturală, vor primi un desert din partea casei. 
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro<http://www.iabilet.ro> și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara. Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible. 
Prețul unul bilet la concert este de 20 lei. 

Biletele au următoarele prețuri: 

- VIP:40 de lei, cu loc la masă în față scenei (doar 80 de locuri) 
- Acces General: 25 de lei, cu loc la masă în sală 
- Fără loc: 25 de lei 

Evenimentul Freddie For A Day de la Bucureşti face parte dintr-o serie de evenimente tematice realizate anual de restaurantele Hard Rock Cafe din întreaga lume, în parteneriat cu The Mercury Phoenix Trust. Organizaţia caritabilă a fost fondată în 1992 de Brian May, Roger Taylor şi Jim Beach, managerul trupei Queen, în memoria lui Freddie. În ultimii 23 de ani The Mercury Phoenix Trust a făcut donaţii de peste 16 milioane de dolari şi a finanţat peste 700 de proiecte dedicate luptei împotriva virusului HIV. 

Partener media: Rock FM.