Bilete Concert The Motans - 13 oct, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert The Motans

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 13 octombrie, ora 21:30

Comandă bilete

Nr. bilete
Acces General (cu loc la masa, in sala)

Numar limitat de bilete, biletele includ si rezervarea la masa

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

Fara loc (in fata scenei)

In picioare

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Pe 13 octombrie, de la ora 21:30, te asteptam la Hard Rock Cafe la un concert live cu The Motans!

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova care a decis sa își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urma cu puțina vreme. Prima piesa lansată a fost Versus prin Global Records.

Se citește pasiunea proaspătă pentru muzică în fiecare melodie The Motans, vocea suavă a solistului adaugă o calitate delicată ce alunecă pe portative într-un ritm controlat care ne ajută să trăim din plin experiența live The Motans. Versuri dictate de sentimente, ies doar ca emoții puse pe note, genul de muzică pe care o asculți cu ochii închiși, drept coloană sonoră a unei vieți netrăite.

"Am scris «Versus» în 2-3 zile, toata piesa pe emoții. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rand. Am fost însă plăcut surprins când am vazut că oamenii au luat-o la suflet și mulți s-au regăsit în ea”, a declarat The Motans. ”Clipul este de fapt o «metafora vizuală», dar care conține un story line. E un produs marca Global Records și a fost regizat de Ionu Trandafir, iar linia melodică reprodusă de catre Alex Cotoi. Întreaga echipă a lucrat cu multă dăruire și entuziasm si le multumesc”, a mai spus The Motans. Colaborarea cu Delia pentru piesa "Weekend" și “Râmâi” dar si cu Irina Rimes pentru “Poem” , au propulsat The Motans printre numele mari ale industriei muzicale din Romania.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 109 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 59 de lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 114 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 64 de leiOnline pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care ii reamintesc de legendele muzicii i calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM