Bilete Concert IRIS Cristi Minculescu, Valter si Boro (in interior) - 9 oct '20, ora 22:00 - Hard Rock Cafe

Concert IRIS Cristi Minculescu, Valter si Boro (in interior)

Hard Rock Cafe, București

vineri, 9 octombrie '20, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

UPDATE: Conform deciziei de a inchide restaurantele luata de autoritati incepand cu 7 octombrie, concertul se va reprograma. Revenim cu detalii curand.

Cristi Minculescu, Valter & Boro vă cheamă la Hard Rock Cafe pe 9 octombrie, începând cu ora 22:00, pentru o seară plină de hituri nemuritoare! Concertul va avea loc in interior.

Important:

 

✔Pentru a lua cina, îți recomandăm să vii cu 2 ore înainte de începerea concertului. Atâta timp cât formația este pe scenă, este permis doar consumul băuturilor îmbuteliate. Consumul de mâncare este interzis, așadar toate mesele vor fi debarasate cu 15 minute înainte de ora de începere.

✔Pentru siguranța ta și a celor din jur, te rugăm să porți mască de protecție de la intrare până la masă, atunci când nu stai la masă și pe toată durata desfășurării concertului, conform normelor în vigoare.
✔ Biletele se vând în pachete de 2, 3, 4, 6, conform meselor din restaurant și există un număr limitat de pachete din fiecare tip, disponibilitatea putând fi verificată pe IaBilet.ro;
În caz că veți cumpăra mai mult de 6 bilete, vă vor fi alocate mese alăturate, distanțate conform normelor.
✔ Momentan nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale. În cazul în care vrei să te alături unui grup care a cumpărat deja bilete, te rugăm să ne contactezi la 0754 400 900.
✔ Copiii, indiferent de vârstă, plătesc bilet și au loc rezervat la masă.
✔ Nu este permis ca spectatorii să danseze, să vină în fața scenei, să ocupe culoarele sau spațiile dintre mese.

✔ Pentru acest eveniment, rezervările se fac doar după achiziționarea biletelor.

 

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;

✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 6 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.

✔️Pentru a evita aglomerarea, te rugăm să respecți fluxul de intrare / ieșire conform marcajelor.

✔️În timpul concertului, nu părăsi locul care ți-a fost alocat la masă, dacă nu e neapărat necesar. În cazul în care o faci pentru a merge la toaletă sau la locul pentru fumat, te rugăm să porți masca de protecție.

 

Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară) şi Doru Borobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de nicio altă prezentare. Lor li s-a alăturat, în 2017, Mihai Dumitrescu, la tobe.

 

E suficient să auzi “Floare de iris”, “Strada ta”, “Baby”, “Somn bizar” și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost imn. Repertoriul lor este patrimoniul rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru trei generații.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 99 de lei, cu loc la masa in fata scenei 
- Acces General: 69 de lei, cu loc la masa in sala.

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL