Bilete Voltaj lanseaza single-ul “OM” pe 27 decembrie la Hard Rock Cafe - 27 dec '19, ora 22:00 - Hard Rock Cafe

Voltaj lanseaza single-ul “OM” pe 27 decembrie la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

vineri, 27 decembrie '19, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Voltaj vine pe 27 decembrie la Hard Rock Cafe cu un dar special: alături de cele mai îndrăgite hituri ale trupei, veţi asculta în premieră noul single, “OM”. Călin Goia şi colegii săi te aşteaptă la un show pe cinste, în care te vei simți “ca la 20 de ani”. Iar dacă toată seara o vei petrece dansând, “Dă vina pe Voltaj” şi asigură-te că nu rămâi “Kori Gent” la distracţie!

Cu o carieră de peste 30 de ani, trupa și-a obișnuit publicul cu concertele la voltaj înalt. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj te surprinde şi te încântă de fiecare dată cu refrene precum:  “Din toată inima”, hitul prin care încurajează Naţionala de fotbal a României, dar şi “De la capăt”, “Lumea e a mea”, "Povestea oricui", “Ora de Germană” sau “Albinuţa”. 

Concertul va începe la ora 22.00. Biletele pot fi găsite în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.


Biletele au următoarele preţuri:

 

- 90 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- 70 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 70 de lei – bilete fără loc.


Un eveniment recomandat de Magic FM.