Bilete VH2 - 20 DE ANI ANIVERSAR - 17 feb, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

VH2 - 20 DE ANI ANIVERSAR

Hard Rock Cafe, București

vineri, 17 februarie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Categoria 1 (cu loc la masă, in sala)
95 lei
Fara loc, in picioare
65 lei

Mai sunt doar 13 bilete disponibile

VIP (loc la masa in fata scenei)
125 lei

Mai sunt doar 7 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

VH2 si Gabriel Cotabiţă revin în concertul aniversar programat pe 17 februarie la Hard Rock Cafe

Cu o identitate muzicală bine definită şi o componenţă ce stârneşte interesul oricărui iubitor de sonorităţi rock, trupa VH2 sărbătoreşte 20 de ani de carieră, pe 17 februarie la Hard Rock Cafe. Gabriel Cotabiţă se alătură grupului de care şi-a legat vreme îndelungată destinul artistic cu ocazia acestui concert aniversar şi promite un recital ce va rămâne în inima tuturor celor prezenţi. Programul va fi completat de invitaţi surpriză.

 

Gabriel Cotabiţă mărturiseşte: “Nu este un simplu concert, este o aniversare alături de prieteni, la care voi participa cu drag. Perioada VH2 a fost una foarte frumoasă, plină de hituri, plină de spectacole și plină de întâlniri cu oameni frumoși. La fel o să fie și acest concert aniversar. Am acceptat cu sufletul deschis invitația venită din partea trupei și abia aștept să înceapă repetițiile. O să vă țin la curent pe social media.''

 

Mihai Pocorschi completează: “După 20 de ani (ca în celebrul roman al lui Dumas) ne reîntâlnim la Hard Rock Cafe cu prieteni care ne-au fost alături ca public sau drept colegi de scenă 20 de ani. Un grup de prieteni, pentru prieteni. Vă aşteptăm pe 17 februarie să sărbătorim împreună povestea care a început cu “Trece vremea.”

 

Privind înapoi la istoria formaţiei, Răzvan “Lapi” Lupu descrie parcursul astfel: “VH2 este o minune născută rapid, sincer, din pură convingere, unică în peisajul nostru muzical. O trupă de muzicieni care cântă ce ştiu ei mai bine, pe care publicul a îndrăgit-o şi a susţinut-o în mod total şi continuu.”

În concertul de la Hard Rock Cafe se va auzi piesa emblemă “Trece vremea”, dar şi multe alte hituri ce au cucerit inima publicului şi primele poziţii în topurile muzicale. Printre ele se numără:   „Fiecare zi fãrã tine” (2003) , „Dacă n-ai iubi” (2004), „Atunci când ai plecat” (2006), „Imposibila uitare” (2010) „Stele în palma ta” (2011).

20 de ani de VH2 înseamnă mii de spectacole, în cluburi, săli sau pe stadioane, 3 albume, peste 15 single-uri şi, înainte de toate, dragoste pentru muzică.

În prezent VH2 îi include pe:

 

Gabriel Cotabiţă - Solist Vocal

Mihai Pocorschi - Chitară şi Voce

Cătălin ''Tuță'' Popescu - Claviaturi, Voce

Vladimir Pocorschi - Chitară

Răzvan ''Lapi'' Lupu - Baterie, voce