Bilete Valentine’s Day cu VUNK la Hard Rock Cafe - 14 feb, ora 20:00 - Hard Rock Cafe

Valentine’s Day cu VUNK la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

luni, 14 februarie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Prognoza lunii februarie anunță avalanșe de iubire și șarje de "artificii pe tavan"! Dacă și ție ți-a fost dor să petreci o seară romantică acompaniată de muzică bună, vino pe 14 februarie la Hard Rock Cafe, alături de perechea ta, să vă bucurați de show-ul acustic VUNK, denumit sugestiv "Numai la doi."

VUNK - Numai la doi" este un spectacol în care, împreună cu Gabi Maga, vom cânta hituri VUNK și piese din perioada Vank, în variantele lor acustice. Vom fi doi prieteni buni în fața altor prieteni, povestind despre muzică și prietenie, între un pian și o chitară acustică”, a declarat Cornel Ilie.

Indiferent dacă hiturile Vunk te-au însotit prin aventurile verilor demult trecute sau au intrat în viața ta abia de curând, te așteptăm să le descoperi și în variantă unplugged, chiar de Ziua Îndrăgostiților! 

Accesul la eveniment se face de la ora 19.00, iar concertul va începe la ora 20.00. 

Biletele au următoarele prețuri:

 

- Categoria VIP: 89 de lei, cu loc la masă în faţa scenei.

- Categoria II: 69 de lei, acces general, cu loc la masă.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Participarea este permisă persoanelor care prezintă certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, ori dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Un concert recomandat de Magic FM.