Bilete Valentine’s Day cu Jukebox şi Julie Mayaya - 14 feb, ora 21:45 - Hard Rock Cafe

Valentine’s Day cu Jukebox şi Julie Mayaya

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 14 februarie, ora 21:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

De Valentine’s Day distracţia e garantată la Hard Rock Cafe! Pe 14 februarie, de la ora 21.45, trupa Jukebox şi Julie Mayaya vă aşteaptă cu refrene romantice, dar şi cu hituri pe ritmuri antrenante, într-un concert plin de energie şi pasiune.

Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu 20 ani de scenă, sute de emisiuni și peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzică live. Formația, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea “Cronică Cârcotașilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Festival Mamaia, X Factor, Eurovision, Te Cunosc de Undeva).

Din 2021, în concerte alături de Jukebox, apare și Julie Mayaya. Votată cea mai bună voce din România în 2012, devine atunci câștigătoarea trofeului Vocea României. În concurs s-a remarcat prin interpretările cu influențe soul, jazz, pop, rock, dance. Cântă de la 5 ani și este asemănată cu regina rock'n'roll, Tina Turner, datorită vocii, dar și energiei sale. A fost urmărită și în emisiuni precum: Te Cunosc de Undeva, Cântă Acum cu Mine, iUmor.

 

Concertul va începe la ora 21.00. Biletele au următoarele preţuri:

- 49 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 79 de lei – VIP (biletul include loc la masă în faţa scenei, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

- 109 de lei – VIP+ (biletul include loc la masă în faţa scenei, pick up inclus cu Black Cab pentru Bucuresti si Ilfov, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

- 49 de lei – fără loc.

 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.