Bilete Tribut Queen ''Love of my life'' - 4 apr '19, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Tribut Queen ''Love of my life''

Hard Rock Cafe, București

joi, 4 aprilie '19, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Muzica formației Queen va răsuna din nou pe scena din Hard Rock Cafe. În data de 4 aprilie 2019. Joseph Lee Jackson revine în Romania după sold out-ul răsunător din 2018. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregătit un spectacol nou pentru toți iubitorii legendarului solist și ai formației Queen.

Experiența va fi completată de participarea extraordinară a lui Craig Farley, chitarist considerat în Marea Britanie cel mai bun imitator al lui Brian May. Împreună, Joseph Lee Jackson și Craig Farley promit ca îi vor oferi publicului din Romania o seară de neuitat, în care vor recrea atmosfera de concert cunoscută acelora care i-au ascultat live pe Queen.

Dupa show-ul din 4 aprilie 2019 de la Bucuresti, trupa va canta in 5 si 6 aprilie la Brasov și, respectiv, la Constanta.

Biletele au următoarele prețuri:

VIP – loc la masă în fața scenei (pachetul include întâlnire și fotografie cu artistul și afișul evenimentului cu autograf): 150 de lei

Categoria 1 – loc la masă în fața scenei: 90 lei

Categoria 2 – loc la masă în sală: 60 lei

Categoria 3 - loc in picioare : 40 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32. 

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Parteneri: Magic FM, InfoMusic.ro, iConcert.ro, BestMusic