Bilete Tribut Queen ''Love of my life'' - 4 apr, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Tribut Queen ''Love of my life''

Hard Rock Cafe, București

joi, 4 aprilie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP (loc la masa in fata scenei)

VIP

150 lei

Categoria 1 (cu loc la masa, in fata scenei)

90 lei

Categoria 2 (cu loc la masa in sala)

60 lei

Categoria 3 (Fara loc)

In picioare

40 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Muzica formației Queen va răsuna din nou pe scena din Hard Rock Cafe. În data de 4 aprilie 2019. Joseph Lee Jackson revine în Romania după sold out-ul răsunător din 2018. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregătit un spectacol nou pentru toți iubitorii legendarului solist și ai formației Queen.

Experiența va fi completată de participarea extraordinară a lui Craig Farley, chitarist considerat în Marea Britanie cel mai bun imitator al lui Brian May. Împreună, Joseph Lee Jackson și Craig Farley promit ca îi vor oferi publicului din Romania o seară de neuitat, în care vor recrea atmosfera de concert cunoscută acelora care i-au ascultat live pe Queen.

Dupa show-ul din 4 aprilie 2019 de la Bucuresti, trupa va canta in 5 si 6 aprilie la Brasov și, respectiv, la Constanta.

Biletele au următoarele prețuri:

VIP – loc la masă în fața scenei (pachetul include întâlnire și fotografie cu artistul și afișul evenimentului cu autograf): 150 de lei

Categoria 1 – loc la masă în fața scenei: 90 lei

Categoria 2 – loc la masă în sală: 60 lei

Categoria 3 - loc in picioare : 40 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32. 

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Parteneri: Magic FM, InfoMusic.ro, iConcert.ro, BestMusic