Bilete Speak Floyd-The Wall Full Album-40 th Anniversary - 22 mai '20, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Speak Floyd-The Wall Full Album-40 th Anniversary

Hard Rock Cafe, București

vineri, 22 mai '20, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 22 mai, te invitam la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un show extraordinar de sunet si lumini cu SPEAK FLOYD, trupa romaneasca tribut Pink Floyd!

Dupa 45 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată și apreciată de un public numeros, ceea ce era atunci neconvențional este acum de actualitate, trupa tribute Speak Floyd este aici să ne facă să retrăim, sau să trăim pentru prima data misterul Pink Floyd. Ei reușesc să recreeze atmosfera psihedelică și să amintească publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica lor, dar și prin versurile atent lucrate.


Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, adunând muzicieni din toate colțurile țării cu talent si cu pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd, cu un singur scop comun: să le ofere românilor experiența de neprețuit a unui concert de calitate superioară, marca Pink Floyd. Poiectul pus la cale de ei s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultatorilor de rock rogresiv din România.


Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si de ce nu, si din alte tari.

Deoarece pe 30 noiembrie 2019 s-au implinit 40 de ani de la lansarea dublului album “The Wall”,Speak Floyd propun acelasi concept ,exact ca in original si vor lansa acest show aniversar.

O munca extrem de complexa si de ambitioasa ,un proiect foarte greu dar si foarte frumos.

Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiectii produse special de catre artistul clujean Calin Chiorean care este si cel care a creat visual ID si brandingul Speak Floyd.

Toti membrii din proiectul Speak Floyd sint muzicieni cu experienta si cunoscuti din alte proiecte:

 

Dudu Isabel-vocal,percutie
Sandy Deac- clape, voce, acoustic & electric guitars
Kovacs"Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars
Razvan Rotis – tobe si percutie

Tudor Pop - bass
Edi Raita - clape
Gentiana – lead & backing vocals

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 79 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala.
- Fara loc: 49 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

Bilete se pot gasi si la intrare cu preturile:

- VIP:  84 lei cu loc la masa in fata scenei

- Fara loc: 49 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM