Bilete Petrecere de Halloween cu Popas Band - 31 oct '22, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Petrecere de Halloween cu Popas Band

Hard Rock Cafe, București

luni, 31 octombrie '22, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

De Halloween te aşteptăm cu voie bună şi muzică live, la cea mai nebunească petrecere a anului! Spiritele rele vor fi alungate de trupa Popas, care te va ține în priză toată seara cu cele mai populare hituri. Iar dacă ai un costum senzațional, îndrăzneț sau pur și simplu original, poți câștiga nu doar o noapte de distracție, ci și multe premii!

Vino să încerci Spooky Burger, creat de Chef Corneliu Cârstea special pentru acest eveniment: steak burger din carne proaspătă de vită, asezonat cu sos picant, ceapă crocantă, brânză Cheddar, bacon afumat, salată verde și o felie de roșie. În plus, la orice fel de mâncare comandat, îţi oferim o porţie de plăcintă cu dovleac din partea casei. 

 

DJ-ul casei garantează ca playlistul serii va fi irezistibil și te vei bucura de o ambianță pe cinste.

 

Evenimentul va avea loc pe 31 octombrie, iar accesul se face începand cu ora 19.00. Concertul va începe la ora 21.00.

 

Biletele au următoarele prețuri:

 

- Acces general: 25 de lei, cu loc la masă în sală;

- VIP: 35 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 75 de locuri);

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX și pe terminalele Selfpay din toată țara. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.