Bilete Mircea Vintila & Brambura - 10 Ani de Hard Rock Cafe - 26 nov '21, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Mircea Vintila & Brambura - 10 Ani de Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

vineri, 26 noiembrie '21, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Mircea Vintila urca din nou pe scena din Hard Rock Cafe. Concertul aniversar va avea loc in data de 26 noiembrie 2021. Evenimentul marcheaza primii 10 ani de concerte la Hard Rock Cafe ai marelui artist. Invitatulul special pentru acest eveniment va fi Alin Coiotu’ Dinca, solistul formatiei Trooper si DJ la Rock FM

Coiotu’ a spus: ”Ma simt onorat de fiecare data sa urc pe scena alaturi de Mircea Vintila. Caldura lui, muzicalitatea, povestile, toate il pozitioneaza pe cel mai inalt loc in sufletul meu. Concertul din Hard Rock Cafe marcheaza 10 ani de concerte-eveniment pentru Mircea. Nu aveti voie sa il ratati! Sunt clipe pe care nu le mai recuperam nicioada.”
Cei prezenti vor avea ocazia sa asculte multe piese iubite din discografia marelui muzician - „Bricheta lui Fanel”, „Noros Cecer”, „Frunza verde de albastru”, „Draga Miruna”, „Pamantul deocamdata” sau „Hanul lui Manuc”. Sunt deja 9 ani de cand Mircea Vintila le ofera fanilor la final de an un concert in Hard Rock Cafe. Toate au fost tinute cu casa inchisa.
Cunoscut si ca Ciocu’, sau cel de-al cincilea Beatles, Mircea Vintilă face parte din generatia de aur a muzicii folk din România. Este cunoscut atat pentru activitatea sa solo, cat si ca membru al supergrupului Pasarea Colibri. Niciun alt artist roman nu a reusit sa coloreze mai bine in note imaginea vechiului Bucuresti.

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.


Bilete 
Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:
-Persoane care dețin dovada vaccinării împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
-Test aticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.
Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.
Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.

Toate biletele se vând cu loc la masă. Se pun in vanzare doar 245 de bilete
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Copiii peste 2 ani platesc bilet.

Evenimentul va respecta toate normele epidemiologice in vigoare la momentul respectiv.