Bilete HELP! A Beatles Tribute - 15 nov, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

HELP! A Beatles Tribute

Hard Rock Cafe, București

vineri, 15 noiembrie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP (Loc la masa in fata scenei)
Categoria 1 (loc la masă in sala)
Categoria 2 (In Picioare)

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

HELP! - Help! A Beatles Tribute - se reîntoarce în România! Show-ul elecrizant, incitant și de neuitat, HELP! - Help! A Beatles Tribute va reveni la Hard Rock Cafe! Iubitori ai muzicii rock, dar nu numai, pe data de 15 noiembrie 2024, ne dăm întâlnire la Hard Rock Cafe, acolo unde i-am cunoscut pe cei de la Tribute Beatles și ne-am îndrăgostit de concertul lor, pentru un show ce se va ridica la așteptările celui precedent.
Cu pielea zbârlită și cu sufletul la gură așteptam momentul revenirii celor ce au reușit să ne transpusă emoția Beatles așa cum nu credeam că se poate!
Numită după cunoscutul hit ,,Help” al celor de la Beatles, trupa ce va concerta este una dintre cele mai premiate, muzicale și incitante trupe de tribute din lume care fac astăzi permanență pe muzica Beatles, cu aproape 500 de spectacole în 18 țări din Europa precum: Germania, Elveția, Austria, Rusia, Spania, Olanda, Italia, Slovacia, Polonia, Franța, Slovenia, Croația, Anglia, Finlanda, Suedia, Norvegia, Grecia și Belgia.
Publicul nu se va bucura doar de acuratețea muzicală, dar și de un spectacol plin de energie și de asemenea de experiența punerii în scenă a costumelor și a instrumentelor originale! Ne dorim pentru cei ce participă la acest eveniment să aibă sentimentul că asistă de fapt la un concert autentic al trupei Beatles, așa că fie că ești un fan înrăit al trupei Beatles sau doar un simpatizant, nu ai cum rata un asemenea show!
Ne vedem pe 15 noiembrie 2024, la Hard Rock Cafe, pentru un concert Tribute Beatles de neuitat!

Categorii de bilete:
Categoria VIP (Loc la masă în fața scenei) - 120 Lei
Categoria 1 (Loc la masă în sală) - 90 Lei
Categoria 1 (Last Minute) - 90 Lei
Categoria 2 (În picioare) - 70 lei