Bilete Folk Bun la Hard Rock Cafe cu Ducu Bertzi, Ovidiu Niculescu si altii - 2 apr '23, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Folk Bun la Hard Rock Cafe cu Ducu Bertzi, Ovidiu Niculescu si altii

Hard Rock Cafe, București

duminică, 2 aprilie '23, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, duminica, 2 aprilie, incepand cu ora 21:00, la Folk Bun cu Ducu Bertzi, Ovidiu Niculescu, Alin Dinca, Planul B, Ana Maria Ivan si ati invitati speciali!

“Folk Bun“ s-a născut în mod natural, dupa mulți ani de emisiune Folk Bun la Rock FM, in care săptămana de săptămâna s-a afirmat deja un stil propriu, un mix inspirat între generații, o combinație între  folkul cel mai cunoscut, compus de cele mai mari nume ale genului și folkul de azi, modern, fresh, care atrage o generație nouă de public, cu ritm, cu subtilitate și mai ales cu simțul umorului. 

După succesul primei Gale Folk Bun de la Sala Palatului din finalul anului trecut, Cristi Dumitrașcu, realizatorul emisiunii de luni seara de la Rock FM și prezentatorul multor spectacole și festivaluri din toată țara, propune o formula “mai scurta” de Gala, la Hard Rock Cafe, alături de Ducu Bertzi, de Alin Coiotu Dinca și Aurelian Balaurul Dinca, membri fondatori Trooper,  de actrița Ana Maria Ivan, revelația folkului ultimilor doi ani, câștigătoare absoluta a multor festivaluri naționale, de actorul Ovidiu Niculescu, front MAN White Mahala și autor al unor piese excepționale de nou val, dar și de trupa Planul B, ( Daniel Secarea si Marcis NUT), de asemenea revelația ultimului an de pe scenele celor mai importante festivaluri folk, trupă înființată chiar de Cristi Dumitrascu, cel care va fi și prezentatorul unei seri de neuitat la Hard Rock Cafe, duminica 2 Aprilie!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 99 de lei, cu loc VIP în fata scenei 
- 69 de lei, cu loc la masa, în sala

Se adauga comisionul de emitere bilet.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 110 de lei, cu loc la masa in fata scenei
- Acces General: 80 de lei, cu loc la masa in sala

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM