Bilete Concert VUNK - 5 mar, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert VUNK

Hard Rock Cafe, București

marți, 5 martie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General ( cu loc la masa, in sala)

99 lei

Mai sunt doar 22 bilete disponibile

Fara loc, in fata scenei

In picioare

59 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Pe 5 martie, VUNK va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 pentru un eveniment special plin de surprize Ca de obicei la showurile VUNK, nu avem mese in fata scenei!

 

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 99 lei
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 59 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare