Bilete Concert VOLTAJ “Doar pentru ea” pe 24 februarie - 24 feb, ora 20:00 - Hard Rock Cafe

Concert VOLTAJ “Doar pentru ea” pe 24 februarie

Hard Rock Cafe, București

joi, 24 februarie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

VOLTAJ te aşteaptă la Hard Rock Cafe pe 24 februarie, de la 20:00, la un concert special, în care vei regăși atât hiturile fără vârstă, cât și cel mai nou single al trupei.

“Piesa <Doar pentru ea> este o declarație sinceră de dragoste, inspirată de jumătățile noastre, în momente în care eram departe de ele. Anul trecut, după ieșirea din starea de urgență, am plecat cu toții la o cabană de la munte, pentru 5 zile, și am compus diverse melodii, printre care și pe aceasta. Ne bucurăm că a avut un succes mare și a devenit piesa multor cupluri. Pentru că atunci, din cauza restricțiilor, nu am putut să îi facem o lansare live cum ne-am fi dorit și cum îi obișnuisem pe fanii noștri, ne bucurăm să putem face asta acum, pe 8 octombrie, la Hard Rock Cafe.” au declarat membrii trupei.


La fiecare show, Voltaj aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşți de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj te surprinde şi te încântă de fiecare dată cu un concert electizant.

 

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată  a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Biletele au următoarele preţuri:
- 119 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
- 95 de lei - acces general, cu loc la masă;

Un eveniment recomandat de Magic FM.