Bilete Concert Voltaj - 24 mai, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Voltaj

Hard Rock Cafe, București

vineri, 24 mai, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General (cu loc la masa, in sala)

Numar limitat de bilete, biletele includ si rezervarea la masa

119 lei
Stoc epuizat
Acces General - cu loc la masa Last Minute

Locuri cu vizibilitate redusa.

119 lei
Fara loc, in sala

Mai este doar 1 bilet disponibil

119 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Pe 24 mai, VOLTAJ te aşteaptă la Hard Rock Cafe la un concert electrizant, în care vei regăsi atât hituri fără vârstă, cât și cel mai noi piese al trupei.

La fiecare show, VOLTAJ aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, trupa te surprinde şi te încântă de fiecare dată cu refrene precum: “Din toată inima”, “De la capăt”, “Lumea e a mea”, "Povestea oricui", “Ora de germană” sau “Albinuţa”. 

 

Concertul va începe la ora 21.30. Biletele au următoarele preţuri:

- 119 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 159 de lei – VIP (biletul include loc la masă în faţa scenei, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

- 189 de lei – VIP+ (biletul include loc la masă în faţa scenei, pick up inclus cu Black Cab pentru Bucuresti si Ilfov, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

- 119 de lei – fără loc.

 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, , Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.