Bilete Concert Voltaj - 14 nov '18, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Voltaj

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 14 noiembrie '18, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Călin Goia şi colegii săi te aşteaptă la Hard Rock Cafe pe 14 noiembrie la un show special, în care vei regăsi hiturile fără vârstă ale trupei. Iar dacă toată seara o vei petrece dansând, “Dă vina pe Voltaj”!

Cu o carieră de peste 30 de ani, trupa aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj te surprinde şi te încântă de fiecare dată. Veţi asculta  “Din toată inima” – hitul prin care trupa încurajează Naţionala de fotbal a României, dar şi “Lumea e a mea”, "Povestea oricui", “Ora de Germană” sau “Albinuţa”, într-un concert la Voltaj înalt. Aşa că nu pierde un show electrizant şi asigură-te că nu rămâi “Kori Gent” la dans, distracţie şi voie bună!


Concertul va începe la ora 21.30.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- 90 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- 70 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 70 de lei – bilete fără loc.


Un eveniment recomandat de Magic FM.