Bilete Concert Voltaj - 14 nov, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Voltaj

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 14 noiembrie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

cu loc la masă

70 lei

Fara loc

In picioare

70 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Călin Goia şi colegii săi te aşteaptă la Hard Rock Cafe pe 14 noiembrie la un show special, în care vei regăsi hiturile fără vârstă ale trupei. Iar dacă toată seara o vei petrece dansând, “Dă vina pe Voltaj”!

Cu o carieră de peste 30 de ani, trupa aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj te surprinde şi te încântă de fiecare dată. Veţi asculta  “Din toată inima” – hitul prin care trupa încurajează Naţionala de fotbal a României, dar şi “Lumea e a mea”, "Povestea oricui", “Ora de Germană” sau “Albinuţa”, într-un concert la Voltaj înalt. Aşa că nu pierde un show electrizant şi asigură-te că nu rămâi “Kori Gent” la dans, distracţie şi voie bună!


Concertul va începe la ora 21.30. Biletele pot fi găsite în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.


Biletele au următoarele preţuri:

- 90 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- 70 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 70 de lei – bilete fără loc.


Un eveniment recomandat de Magic FM.