Bilete Concert Vița de Vie electric la aniversarea Hard Rock Cafe - 20 ian '22, ora 20:00 - Hard Rock Cafe

Concert Vița de Vie electric la aniversarea Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

joi, 20 ianuarie '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Basul și cu toba mare sună si mai bine la 14 ani de Hard Rock Cafe în Bucuresti! Pe 20 ianuarie ascultăm cele mai tari hituri Vița de Vie, ȋntr-un concert electric cum nu a mai fost demult. Vino la aniversarea noastră să fredonăm împreună “Sunetul mai tare”, "Ozosep," „Praf de stele”, „Varză” și multe alte piese ce au ocupat primele poziții în topurile muzicale și în inima ta!

Accesul la eveniment se face de la orele 19, iar concertul va începe la 20.30. 

Biletele au următoarele prețuri:

 

- Categoria VIP: 59 de lei, cu loc la masă în faţa scenei.

- Categoria II: 39 de lei, acces general, cu loc la masă.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Participarea este permisă persoanelor care prezintă certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, ori dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Un concert recomandat de Rock FM.