Bilete Concert Vama - 4 mai, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Vama

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 4 mai, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 4 mai, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Vama! Din nou, ca inainte de pandemie, nu avem mese in fata scenei la acest concert! La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieşte, vibrează şi iubeşte!


Trupa a lansat până acum 3 albume: “Vama” (2008), “2012” numit după anul lansării, și “Better “(2017), cel dn urmă fiind singurul album în limba englză al trupei. Fanii din afară ai formației s-au bucurat de concerte cântate prin toată Europa.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:

- 129 de lei, cu loc la masa, în sala
- 79 de lei, fara loc, in picioare, in fata scenei

La toate biletele se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.
 
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM