Bilete Concert Vama - 9 feb '22, ora 20:30 - Hard Rock Cafe

Concert Vama

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 9 februarie '22, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 9 februarie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA!

Evenimentul va respecta normele in vigoare la data acestuia.

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieşte, vibrează şi iubeşte!

Trupa a lansat până acum 3 albume: “Vama” (2008), “2012” numit după anul lansării, și “Better “(2017), cel dn urmă fiind singurul album în limba englză al trupei. Fanii din afară ai formației s-au bucurat de concerte cântate prin toată Europa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 129 de lei, cu loc la masa, în sala 

Se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 134 de lei, cu loc la masa in sala 

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla în parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32.
Locatia dispune si de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL