Bilete Concert Vama - 21 nov, ora 22:00 - Hard Rock Cafe

Concert Vama

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 21 noiembrie, ora 22:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Fara loc, in fata scenei

In picioare

in fata scenei pe ringul de dans

55 lei

Acces General (cu loc la masa) Last Minute

Locuri cu vizibilitate redusa; bilete includ si rezervarea de masa

119 lei

Mai este doar 1 bilet disponibil

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Miercuri, 21 noiembrie, de la ora 22:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA ! Mai ales ca in fata scenei nu vom avea mese, dansul este garantat !

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieşte, vibrează şi iubeşte!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Magazinele Uman si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- 119 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 200 de locuri)
- 55 de lei, fără loc, în faţa scenei

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM