Bilete Concert URIAH HEEP - 12 nov '17, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert URIAH HEEP

Hard Rock Cafe, București

duminică, 12 noiembrie '17, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Legendara trupa britanica, Uriah Heep, revine in Romania pentru un concert de neuitat pe 12 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la ora 21:30. Pentru un show special, nu vom avea mese in fata scenei.

Trupa s-a infiintat in anul 1969 si este considerata unul dintre cele mai importante trupe rock ale anilor `70. De-a lungul carierei, Urah Heep, a sustinut turnee in toata lumea si a uimit cu show-urile live care au adus laolalta fani vechi si noi. Printre piesele care au faacut istorie in lumea muzicii rock se numara "Gypsy", "Easy Livin`", "July Morning" si "Lady in Black", inclusiv varianta alaturi de IRIS. Piesa a ajuns in fruntea topurilor din Germania.

Uriah Heep este formata din:

Mick Box - lead guitar, backing vocals
Phil Lanzon - keyboards, backing and lead vocals
Bernie Shaw – lead and backing vocals
Russell Gilbrook – drums, percussion
Davey Rimmer – bass

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 115 lei (numar limitat de bilete - doar 200)
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 79 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM, sustinut cu mandrie de RIN Grand Hotel.

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL