Bilete Concert Trooper - 23 feb '18 - Hard Rock Cafe

Concert Trooper

Hard Rock Cafe, București

vineri, 23 februarie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Una dintre cele mai iubite trupe ale momentului te aşteaptă la o seară de rock autentic pe 23 februarie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Cei şase muzicieni pun la cale un show complex, cu cele mai iubite piese din repertoriul lor, dar şi cu hituri rock ce au făcut istorie.

Evenimentul aduce o nouă surpriză muzicală din partea formației: „An Iron Tribute – Part III”. Pornită din dragostea pe care cei șase trooperi o au pentru muzica Iron Maiden, cea care le-a dat și dat numele, inițiativa s-a bucurat de un mare succes în rândul ascultătorilor de muzică rock din întreaga țară. Reunind cele mai frumoase piese din discografia Iron Maiden cu piesele care i-au făcut cunoscuți și iubiți pe Trooper, concertele oferă o experiență de neuitat.

Vorbind despre această serie de concerte, Alin Dincă (Coiotu), solistul vocal Trooper spunea: „Am văzut cât de mult s-au bucurat mereu oamenii atunci când ne-au auzit cântând peise Iron Maiden. Prin urmare, am hotărât să pregătim un nou turneu An Iron Tribute”. Concertele sunt structurare în două părți, o primă oră de hituri Iron Maiden și o a doua oră de piese Trooper, trecând prin toate cele opt albume de studio. Vom încerca să ajungem în cât mai multe orașe până la finalul lunii aprilie 2018. Nu voi spune ce piese Iron Maiden vom cânta, însă garantez că este cu adevărat un best of. Așadar, puneți mâna pe discografiile Iron Maiden și Trooper. Venim cu cel mai tare setlist!”

Biletele se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală.
- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Pretul unui bilet include o bere draught oferită de Carlsberg. Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.