Bilete Concert Tony Esposito pe 9 iunie, la Hard Rock Cafe - 9 iun '23, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Tony Esposito pe 9 iunie, la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

vineri, 9 iunie '23, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Legenda muzicii italiene, Tony Esposito, vine în premieră pe scena din Hard Rock Cafe pe 9 iunie, de la ora 21:30. Concertul va aduce în fața publicului o selecție eclectică de piese ale artistului, precum "Kalimba de Luna", "Papa Chico" și multe altele.

Tony Esposito este un muzician de renume mondial, cu o carieră impresionantă care se întinde pe mai multe decenii. Acesta a început să cânte la instrumente de percuție în adolescență, iar la începutul anilor ‘70 a înregistrat piese cu muzicieni recunoscuți, precum Alan Sorrenti, Don Cherry, Don Moye, Gato Barbieri, Eumir Deodato, Brian Auger, Gilberto Gil și Pino Daniele. În 1975 înregistrează primul său album solo, Rosso Napoletano, în colaborare cu Paul Buckmaster. 

Artistul este cunoscut pentru abilitatea sa de a îmbina sonorități din toate colțurile lumii cu ritmuri afro-caraibiene și muzica tradițională italiană, într-un mix original și captivant. Publicul va avea ocazia să se bucure de sunetele inconfundabile ale instrumentelor tradiționale și ale percuției exotice, care vor crea o atmosferă vibrantă și plină de energie.

 

Concertul va începe la ora 21.30. Biletele au următoarele preţuri:

 

- 99 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei;
- 69 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 69 de lei – fără loc.

 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment recomandat de Rock FM.

%MCEPASTEBIN%