Bilete Concert The Mono Jacks pe 12 februarie - 12 feb '19, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert The Mono Jacks pe 12 februarie

Hard Rock Cafe, București

marți, 12 februarie '19, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marti, pe 12 februarie, de la 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert cu The Mono Jacks!

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

După un nou single, „Un sfert de secundă”, lansat în ianuarie 2017, trupa trece printr-o nouă schimbare de componență, alături de Doru Trăscău și de Cristian Chiru (bass), proaspăt sosit, venind Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). În această formulă fresh trupa începe lucrul la un nou album, intrând în studio în luna august și prezentând un nou single în octombrie – „1000 de DA”. Albumul Ușor distorsionat a fost lansat pe 3 noiembrie 2017 printr-un concert la București, urmat de un turneu național, și ne arată o trupă aflată la un maxim de inspirație și efervescență, beneficiind de o primire călduroasă din partea publicului. În prezent, The Mono Jacks lucrează la videoclipul oficial pentru piesa „1000 de DA”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 45 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL