Bilete Concert Smiley - 21 feb, ora 20:30 - Hard Rock Cafe

Concert Smiley

Hard Rock Cafe, București

luni, 21 februarie, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Smiley canta la Hard Rock Cafe pe 21 februarie de la ora 20:30!

Evenimentul va respecta normele in vigoare la data acestuia.

Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alaturi de trupa sa live compusa din muzicieni numai unul si unul, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: "De unde vii la ora asta", "Rara", "Sa-mi fie vara", "Domnu' Smiley", "Dream Girl", "Criminal", "Dincolo de cuvinte", "Dead Man Walking", "Preocupat cu gura ta", "Cai verzi pe pereti", "Am bani de dat", “Acasa”, “Pierdut Buletin" si multe altele.

Superhitul, “De unde vii la ora asta”, l-a adus pe Smiley in varful topurilor de specialitate si i-a adus un show sold out pe 1 iunie la Arenele Romane, pentru al treilea an consecutiv.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- VIP cu loc la masa in fata scenei: 169 lei
- Cu loc la masa in sala: 149 lei 
 
Se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

 

- VIP cu loc la masa in fata scenei: 174 lei
- Acces General: 154 de lei, cu loc la masa in sala 
 

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.
 
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM