Bilete Concert Schimbul 3 by Adi Ordean - 19 apr '19, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert Schimbul 3 by Adi Ordean

Hard Rock Cafe, București

vineri, 19 aprilie '19, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 19 aprilie, de la ora 22:30, te aşteptăm la Hard Rock Cafe la un concert Schimbul 3 by Adi Ordean. Vino să asculți live “Trenul Pierdut”, “Să te gândeşti la mine”, “După ani şi ani”, “Pseudofabula” sau “Singur te caut în noapte”, într-un show special!

Adi Ordean este o parte importantă din istoria muzicii moderne rock de peste 40 de ani și a influențat grupuri precum: Stereo, Grup 74, Roșu și Negru, Compact, Pact. După plecarea în 1996 de la Compact, Adi Ordean înființează Trupa Schimbul3, nume dat de Florian Pitiș în 1996.

 Trupa aduce o formulă cu tineri muzicieni, piese noi, dar și hituri îndrăgite compuse de Adi Ordean în perioada Compact. Alături de Adrian Ordean - compozitor și chitară, pe scena din Hard Rock Cafe îi veți asculta live pe Răzvan Gorcinski - tobe și pe Codruț Croitoru - solist vocal.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 40 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 30 de lei, cu loc la masă în sală

- Fără loc: 30 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare