Bilete Concert PUBLIKA la Hard Rock Cafe - 15 oct, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert PUBLIKA la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

vineri, 15 octombrie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP (loc la masa in fata scenei)

Numar limitat de bilete, biletele includ si rezervarea la masa

40 lei
Acces General (cu loc la masa, in sala)

Numar limitat de bilete, biletele includ si rezervarea la masa

25 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Vino la Hard Rock Cafe, pe 15 octombrie, de la ora 21.30, să asculţi cele mai îndrăgite piese lansate de Publika, dar şi coveruri ale unor hituri internaţionale, într-un show de care îţi vei aminti cu plăcere.
Trupa a luat fiinţă dintr-o “potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională”, iar din 2008 este o prezenţă constantă pe scena muzicală din România. Publika aduce în faţa iubitorilor de muzică un brit-pop-rock energic. "Unde eşti", lansat în 2009, "Tot ce vreau", "Căzut din nori" sau "Perfect Day" sunt doar câteva dintre piesele pe care formaţia le va cânta fanilor, alături de coveruri din repertoriul U2, Depeche Mode, Coldplay, INXS sau Robbie Williams.

Biletele au următoarele preţuri:
- 40 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
- 25 de lei - acces general, cu loc la masă;

În preţul biletului este inclusăşi o bere draught oferită de CARLSBERG.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.


Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

 

Copiii cu vârsta de peste 2 ani plătesc bilet și au loc rezervat la masă.

 

Un eveniment recomandat de Magic FM.