Bilete Concert Publika - 21 feb, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Publika

Hard Rock Cafe, București

vineri, 21 februarie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP (loc la masa in fata scenei)

VIP

Numar limitat de bilete, biletele includ si rezervarea la masa

40 lei
Acces General (cu loc la masa, in sala)

Numar limitat de bilete, biletele includ si rezervarea la masa

25 lei
Fara loc

In picioare

25 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Crezi că seara de vineri se potriveşte perfect cu muzica live? Atunci vino pe 21 februarie la Hard Rock Cafe, să asculţi cele mai îndrăgite piese lansate de Publika, dar şi coveruri ale unor hituri internaţionale, într-un show de care îţi vei aminti cu plăcere!

Trupa a luat fiinţă dintr-o “potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională”, iar din 2008 este o prezenţă constantă pe scenă muzicală din România. Publika aduce în faţa iubitorilor de muzică un brit-pop-rock energic. "Unde eşti", lansat în 2009, "Tot ce vreau", "Căzut din nori" sau "Perfect Day" sunt doar câteva dintre piesele pe care formaţia le va cânta fanilor la Hard Rock Cafe, alături de coveruri din repertoriul U2, Depeche Mode, Coldplay, INXS sau Robbie Williams.

 

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în reţeaua fizică iaBilet (iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- 25 de lei - acces general, cu loc la masă

- 25 lei – fără loc. 

Un eveniment powered by Magic FM.