Bilete Concert Publika - 21 feb '20, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert Publika

Hard Rock Cafe, București

vineri, 21 februarie '20, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Crezi că seara de vineri se potriveşte perfect cu muzica live? Atunci vino pe 21 februarie la Hard Rock Cafe, să asculţi cele mai îndrăgite piese lansate de Publika, dar şi coveruri ale unor hituri internaţionale, într-un show de care îţi vei aminti cu plăcere!

Trupa a luat fiinţă dintr-o “potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională”, iar din 2008 este o prezenţă constantă pe scenă muzicală din România. Publika aduce în faţa iubitorilor de muzică un brit-pop-rock energic. "Unde eşti", lansat în 2009, "Tot ce vreau", "Căzut din nori" sau "Perfect Day" sunt doar câteva dintre piesele pe care formaţia le va cânta fanilor la Hard Rock Cafe, alături de coveruri din repertoriul U2, Depeche Mode, Coldplay, INXS sau Robbie Williams.

 

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- 25 de lei - acces general, cu loc la masă

- 25 lei – fără loc. 

Un eveniment powered by Magic FM.