Bilete Concert My Queen cu Dan Helciug - 10 dec '21, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert My Queen cu Dan Helciug

Hard Rock Cafe, București

vineri, 10 decembrie '21, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 10 decembrie vei avea parte de un concert tribut Queen electrizant! Vino să te bucuri de un regal de hituri nemuritoare în interpretarea lui Dan Helciug și a trupei sale: "Don’t stop me know”, “I want to break free”, “The show must go on”, “Somebody to love” și multe alte piese care spun povestea unei legende.

Curioasă, într-o permanentă căutare de nou, deși îndrăgostită iremediabil de jazz-ul clasic, Irina Sârbu oferă mereu publicului experiențe originale împreună cu partenerii ei de scenă de peste 15 ani: Puiu Pascu – pian, Ciprian Parghel – contrabas și Nashu – tobe. Pe 1 decembrie li se va alătura și virtuozul violonist Lolica Niculae.

 

În funcție de repertoriul pe care îl abordează, Irina Sârbu își modelează vocea cu un timbru aparte, ușor de recunoscut și își conduce imaginația improvizatorică în numeroase direcții, fiecare spectaculoasă în felul ei. Datorită originalității și manierei de a prelucra melodiile devenite clasice, valoarea vocalistei a fost unanim recunoscută. A concertat atât în țară, cât și în străinătate, în recitaluri de club sau la festivaluri naționale și internaționale de jazz.

 

În așa zi mare vă poftim să degustați meniul special creat de Chef Corneliu Cârstea, cu preparate legendare cu gusturi locale. În plus, veți primiun papanaș din partea casei la orice antreu, fel principal sau burger comandat în restaurant.

 

Biletele au următoarele preţuri:


- 49 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
- 35 de lei - acces general, cu loc la masă.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

 

Evenimentul se va organiza în conformitate cu normele sanitare în vigoare la data desfășurării.


Un concert recomandat de Magic FM.