Bilete Concert Mircea Baniciu - 25 sep, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Mircea Baniciu

Hard Rock Cafe, București

vineri, 25 septembrie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 25 septembrie ne bucurăm din nou de o voce inconfundabilă şi de refrene fără vârstă pe terasa Hard Rock Cafe. Mircea Baniciu vă aşteaptă la un spectacol distins, cu cele mai cunoscute piese din repertoriul său, acum în variantă acustică.

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzica românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după '90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix şi 5 albume cu Pasărea Colibri.

Biletele la concert au următoarele prețuri:

- Categoria I: 89 de lei, cu loc la masă pe terasă, aproape de scenă (doar 36 de bilete)

- Categoria II: 69 de lei, cu loc la masă pe terasă


Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Un eveniment recomandat de Magic FM.

 

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
✔️ Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și te încurajăm să porți și tu mască când nu stai la masă;
✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.