Bilete Concert Mike Godoroja & Blue Spirit - 19 mai '19 - Hard Rock Cafe

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit

Hard Rock Cafe, București

duminică, 19 mai '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 19 mai, de la ora 21.30, Hard Rock Cafe vă invită la un concert inedit de jazz și blues alternativ, marca Mike Godoroja & Blue Spirit.

Spectacolul „Vă rog să aveți o viață frumoasă!” este unul special creat pentru publicul din Hard Rock Cafe sub titulatura uneia dintre cele mai populare piese ale proiectului, la fel ca melodia „Născut în România”, care a depășit 250.000 de vizualizări pe YouTube. Alături de Mike și Blue Spirit îi veți putea asculta live pe invitații speciali: Marius Mihalache, Arabela Nicolau, Eugen Cristea și Eugen Mihăescu.

 

Sunt peste 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică și sprijină artiștii și muzică de calitate din România. A înregistrat cu Blue Spirit 8 albume și a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip și Blue Spirit. A fost producătorul muzical al evenimentelor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett și David Palmer.


Marius Mihalache va cânta alături de Mike Godoroja cel mai recent cântec „La Chilia în port”, o adaptare după popularul și legendarul bocet lăutăresc de pușcărie a lui Puiu Siru, și va aduce un fragmentarium din spectacolul „Săftița” de la Teatrul Național, alături de Arabela Nicolau.


Eugen Cristea va remonta o serie de secvențe de blues și poezie din premiatul spectacol Diavolul și Robert Johnson, aducând pe scenă poeme ale lui Langstone Hughes, Walt Whitman, Marin Sorescu sau Nichita Stănescu, dar la rându-i va cânta alături de Mike ceva blues și folk într-un happening surprinzător.


Eugen Mihăescu, leader-ul formației Krypton, care a cântat alături de Mike ani de zile inclusiv în turneul de 30 de zile din noiembrie 2019, va aduce chitară sa romantică cu parfum de Al di Meola pe scena de la Hard Rock Cafe.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- 30 lei, acces general, cu loc la masă;

- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

 

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 30 de lei.


Un eveniment recomandat de Magic FM.