Bilete Concert Mike Godoroja & Blue Spirit - 4 feb, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit

Hard Rock Cafe, București

duminică, 4 februarie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 4 februarie, de la ora 21.00, Hard Rock Cafe vă invită la un concert inedit, marca Mike Godoroja & Blue Spirit.

După sute de show-uri în toată țara și prezențe notabile peste hotare, Mike Godoroja vă invită să fiți spectatorii unui concept multimedia cu muzica originală. O producție spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală. Fiți pregătiți să faceți cunoștință cu 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi și un set de 30 de unități de percuție.
Toate acestea reprezintă munca susținută a acestor artiști. Ei au construit, cu dăruire, un spectacol exceptional, unic în România.
Trupa este formată din: Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – bassist, Vali Vătuiu – percuționist, CălinGrigoriu – chitarist, Dorian Pîrvu – pianist șiAlin Păun – chitarist.
Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică și sprijină artiștii și muzica de calitate din România. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume și a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producătorul muzical al evenimentelor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett și David Palmer.

Biletele pentru concertul de pe 4 februarie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman de la Romană si din Băneasa Shopping City, reteaua de magazine IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 25 lei, acces general, cu loc la masă;
- 35 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 25 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.

 

 

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau