Bilete Concert Mario Fresh și RENVTØ pe 1 iunie, la Hard Rock Cafe - 1 iun '23, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Mario Fresh și RENVTØ pe 1 iunie, la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

joi, 1 iunie '23, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dupa succesul răsunător cu piesa “Necesar” atât în topurile din țară, dar și din străinătate, Mario Fresh și RENVTØ vor lansa primul album împreună. Lansarea va avea loc în cadrul unui concert în premieră la Hard Rock Cafe București, pe data de 1 iunie, de la ora 21.00

Printre acordurile afro, pe versurile compuse chiar de cei doi, își găsește loc povestea întregului album, despre stări și sentimente în cea mai pură formă. Piesa “Necesar” a fost primul hit lansat de ei, care le-a asigurat rapid locul 1 în trending-ul muzical din YouTube săptămâni la rând, dar le-a adus și un succes international, ocupând locul 10 la nivel global.

 

Mario Fresh și RENVTØ, alături de echipa Bear Music, au reușit sa fructifice succesul răsunător al celor peste 50 de milioane de vizualizări și peste un milion de streaming-uri oficiale, prin dedicarea și ambiția de a oferi conținut muzical care să ii bucure pe fanii acestora. Albumul “MARIO FRESH x RENVTØ” include hitul “Pata” în colaborare cu Smiley sau “Arogant” în colaborare cu Marko Glass.

 

Mario Fresh a cucerit publicul cu numeroase hituri în anul precedent, precum “Ai fost” (alături de Alina Eremia), “Umbre” (alături de Connect-R), “Inima stai” (alături de Johny Romano și RENVTØ), dar și cu piese consacrate: “Brațe straine” (alături de Andra), “Solo” sau “Adu-mi soarele”.

 

Biletele au următoarele preţuri:

 

- 119 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei; include o poză a artistului cu autograf;
- 79 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 79 de lei – fără loc.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment recomandat de Magic FM.