Bilete Concert Jean Gavril pe 28 aprilie la Hard Rock Cafe - 28 apr '23, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Jean Gavril pe 28 aprilie la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

vineri, 28 aprilie '23, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Jean Gavril, un artist ale cărui cântece cuceresc inimile iubitorilor de muzică rock non-conformistă, revine pe scena din Hard Rock Cafe pe 28 aprilie.

Sentimentul, brutalitatea și libertatea ultimă a spiritului strălucesc prin muzica sa, care trezește o reminiscență a festivalului Woodstock, cu o subtilă notă de pop și funk din anii 60. După ce a învățat să cânte la chitară de la o vârstă fragedă și a urcat pe scena din orașul natal încă din timpul liceului, Jean a devenit un artist oficial semnat la Roton Music și HaHaHa Production.
Primele sale lansări "Totul sau nimic", "Tocuri" și "Fată, bea cu mine" au creat rapid o bază solidă de fani români, în timp ce "Oh, Ramona" a devenit coloana sonoră oficială a filmului cu același nume, plasându-l pe Jean Gavril pe scena muzicală internațională.
Fiind un artist emergent, muzica lui este greu de încadrat în limitele unui gen specific, ceea ce face spiritul său cromatic să strălucească întotdeauna.
Pentru Jean nu este niciodată vorba de urmărirea tendințelor, ci de a experimenta viața la maximum,
exact așa cum vine. "Ca artist, știu că am destul de multe lucruri de făcut și de spus. Să fiu fidel muzicii mele, sentimentelor și experiențelor mele este ceea ce îmi doresc”, a declarat solistul.

Concertul va începe la ora 21.30. Biletele au următoarele preţuri:
- 59 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei;
- 39 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 39 de lei – fără loc.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Un eveniment recomandat de Magic FM.