Bilete Concert Irina Sârbu pe 24 ianuarie - 24 ian '20, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert Irina Sârbu pe 24 ianuarie

Hard Rock Cafe, București

vineri, 24 ianuarie '20, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 24 ianuarie vă așteptăm la un concert jazz fusion deosebit: vom serba Unirea Principatelor cu reinterpretări ale pieselor Zaraza și Ciocârlia, dar și cu multe alte melodii celebre rearanjate în stilul inconfundabil al Irinei Sârbu și a trupei sale.

În funcție de repertoriul pe care îl abordează, Irina Sârbu își modelează vocea cu un timbru aparte, ușor de recunoscut, și își conduce imaginația improvizatorică în numeroase direcții, fiecare spectaculoasă în felul ei. Jazz-ul domină și își lasă amprenta asupra fiecărei melodii de la „Route 66” la „C’est și bon”, de la „One note samba” la „Ciocirlia”, de la melodica amplă  și intens susținută a creației românești interbelice de genul „Zaraza” la percuția vocală care explodează imprevizibil, luminoasă și colorată ca un foc de artificii pe cel mai recent album al solistei – „Șapte Scări” – alături de ETHNOTIC Project. Prin ceea ce face cu talentul ei  bine lucrat în mulți ani de studii de specialitate, Irina Sârbu se impune puternic în fața publicului și rămâne definitiv fixată în memorie. Datorită originalității și manierei de a prelucra melodiile devenite clasice, valoarea vocalistei a fost unanim recunoscută. A concertat atât în țară, cât și în străinătate – New York, Washington, Paris, Atena, Madrid, Viena, Veneția, Bruxelles, Praga, Lisabona, Stockholm, Ierusalim, Milano - în recitaluri de club sau la festivaluri naționale și internaționale de jazz. Curioasă, într-o permanentă căutare de nou (deși îndrăgostită iremediabil de jazz-ul clasic), Irina Sârbu oferă mereu publicului programe interesante și originale alături de partenerii ei de scenă care ii sunt alături de 15 ani: Puiu Pascu – pian, Ciprian Parghel – contrabas și Tudor Parghel – tobe. Pe 24 ianuarie, la Hard Rock Cafe, pe scenă li se va alătura și virtuozul violonist Lolica Niculae pentru un repertoriu exclusic românesc, dedicat Zilei Unirii Principatelor Române.

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- 25 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 25 de lei – bilete fără loc.


Un eveniment recomandat de Magic FM.