Bilete Concert Hara - 15 ian '20, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Hara

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 15 ianuarie '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata.
Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta. Iubire. Atat de complex si adevarat, dar spus atat de simplu, in inconfundabilul stil HARA. O piesa fara masti, care te lasa masca. Nu ai cum sa nu o retii, nu ai cum sa nu o canti.
"Nu mai vreau sa am dreptate, vreau doar sa fiu fericit!"

#ArFiTrebuit se lanseaza pe 15 ianuarie cu un super concert HARA la Hard Rock Cafe. Vino sa o asculti in premiera, sa o canti si sa traiesti live emotia ei unica, alaturi de toate celelalte piese ale trupei care transforma orice show HARA intr-o experienta senzoriala electrizanta, de neratat.

La minimum 4 bilete cumparate, discount 10%
La minimum 8 bilete cumparate, discount 15%

Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul şi chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara şi-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa şi-a respectat promisiunea şi are la activ câteva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasă”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar şi numeroşi fani!

Biletele au următoarele preţuri:

- 69 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 49 de lei - Access General, cu loc la masă in sala

- 49 de lei Fara Loc

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 74 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.