Bilete Concert George Baicea Blues Band - 16 apr, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert George Baicea Blues Band

Hard Rock Cafe, București

marți, 16 aprilie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vă invităm la Hard Rock Cafe pe 16 aprilie, la concertul celui mai experimentat chitarist al generaţiei sale: George Baicea. Trioul BAICEA BLUES BAND va închide Urban Blues Fest #5 cu un recital viguros, exploziv, original, presărat atât cu versiuni unice ale unor mari hituri Stevie Ray Vaughan & Jimi Hendrix, dar şi cu strălucite compoziţii proprii.

Pentru evenimentul de la Hard Rock Cafe, George Baicea are o invitată specială, singura chitaristă de blues din România - Roxana Stroe, fata regretatului toboşar de jazz, Corneliu Stroe.

 

Concertul va începe la ora 21.00. Biletele au următoarele preţuri:

 

- 59 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 79 de lei – VIP (biletul include loc la masă în faţa scenei, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

- 129 de lei – VIP+ (biletul include loc la masă în faţa scenei, pick up inclus cu Black Cab pentru Bucuresti si Ilfov, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

- 59 de lei – fără loc.

 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.