Bilete Concert FreeStay - 14 feb '20, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert FreeStay

Hard Rock Cafe, București

vineri, 14 februarie '20, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

De Valentine’s Day distracţia e garantată la Hard Rock Cafe! Pe 14 februarie, de la ora 22.30, Freestay vă aşteaptă cu refrene romantice, dar şi cu hituri pe ritmuri antrenante, într-un concert plin de energie şi pasiune! Vino să asculţi “Trebuia sa fii tu”, “Cerşetori de iubire”, dar şi alte piese de referinţă din repertoriul internaţional şi românesc.

Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay. Piesa “Las-o”, lansată anul trecut alături de Vescan, a intrat rapid în topuri şi în inimile fanilor.

Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, trupa şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul, prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Șerban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, voce, Alin Ilieș – chitară, Benny Andreica – bass și Vladimir Grafu – tobe.

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:
- 60 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
- 40 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 40 de lei – bilete fără loc.

Un eveniment recomandat de Magic FM.