Bilete Concert Florian Rus - 16 dec '19, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Florian Rus

Hard Rock Cafe, București

luni, 16 decembrie '19, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 16 DEcembrie, Florian Rus concertează în premieră la Hard Rock Cafe. Pregătește-te pentru o seară romantică, pe acorduri fine! Vei asculta “Cât încă ne iubim”, “Cel mai lung drum” și bineînțeles, hitul momentului – “Străzile din București”, totul într-un show ce îți va aduce aminte de prima iubire, de plimbări sub clar de lună sau de o întâlnire întâmplătoare de ieri ori de acum 10 ani.

 

Florian Rus este unul dintre cei mai în vogă artiști și compozitori. La participarea din 2014 la Vocea Romaniei a reușit să atragă atenția celor 4 jurați, alegându-l în cele din urmă pe Marius Moga, cu care ulterior a și început colaborarea în calitate de compozitor.

După debutul ca artist în anul 2017 cu single-urile “Cât încă ne iubim” și “Cel mai lung drum”, Florian a simțit nevoia de a se concentra pe munca din studio. Au urmat doi ani prolifici în care a compus pentru artiști precum Mira, Lidia Buble, What’s Up, Marius Moga, Andra, Loredana, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Shift.

2019 l-a readus pe Florian în lumina reflectoarelor cu single-ul “Străzile din București”. Lansată în colaborare cu Mira, piesa a reușit să ajungă în 24h pe locul 1 în Trending și a depășit 6 milioane de vizualizări în prima lună de la lansare. Este una dintre cele mai fredonate și ascultate melodii, ce se poate auzi pe aproape toate posturile de radio autohtone.   

 

 “Nu știu dacă v-ați întrebat vreodată câte povești de dragoste au început pe străzile orașelor, câte săruturi, îmbrățișări, priviri, zâmbete, câte suspine. Câte “te iubesc”, “să nu mă uiți” sau “adio…” s-au auzit pe străzile pe care ne plimbăm. Câte nopți albe în doi, de mână. Câte locuri pe care nu le mai poți privi fără un nod în gât, fără flashback-uri când închizi ochii. Noua mea piesă e despre “Străzile din București” și despre toate poveștile de dragoste la care au fost ele martore. Și poate, cine știe, îți amintim și ție de cineva.“ a declarat Florian Rus.

 

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele pot fi găsite în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.