Bilete Concert Emilian - 4 oct '22, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Emilian

Hard Rock Cafe, București

marți, 4 octombrie '22, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Expresiv, pasional şi cu o voce profundă, Emilian este o prezenţă ce acaparează scena şi atenţia privitorilor încă de la primele acorduri. Vino pe 4 octombrie la Hard Rock Cafe să îl descoperi şi să afli de ce piesele “Gura ta,” “O mie de inimi” sau “Ochii verzi” fac senzaţie în topurile radiourilor şi pe ringul de dans!

Deşi se află la început de carieră, Emilian a convins prin perseverenţă şi talent şi are deja în portofoliu câteva colaborări cu artişti de marcă: “Lăutare” (feat. Dorian Popa), “Una,” lansată împreună cu Connect-R, “Iartă-mă,” un duet incitant cu Ruby sau “Uită-mă,” în care vocea sa se armonizează perfect cu a celebrului Smiley. 

Pentru recitalul din Hard Rock Cafe, Emilian vă propune un playlist incitant, cu melodii foarte cunoscute din repertoriul internaţional, dar şi cu câteva dintre cele mai provocatoare piese proprii. 

 

Biletele au următoarele prețuri:


- VIP: 45 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 70 de locuri);

- Acces General: 35 de lei, cu loc la masă în sală;

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX și pe terminalele Selfpay din toată țara. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.


Un eveniment powered by MAGIC FM.