Bilete Concert Emeric Imre - 11 ian '23 - Hard Rock Cafe

Concert Emeric Imre

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 11 ianuarie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Emeric Imre, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, un artist profund, care compune piese destinate sufletului, revine pe scena din Hard Rock Cafe pe 11 ianuarie! Alături de el vor fi instrumentiștii Jimi El Laco si Marius Roje.

Folkul înseamnă spontaneitatea creaţiei, responsabilitatea interpretului compozitor. „Profesionalismul nu e doar tehnică, e mai degrabă o atitudine faţă de muzică, de actul artistic, capacitatea de a descoperi sensuri noi în ceea ce cânţi, mereu şi mereu, de fiecare dată când urci pe scenă. Cu sensibilitate, redescoperi, zi după zi, frumosul şi esenţa vieţii, cu bucurii, miracole şi tot ce-ți este dat. Încă mă consider la început, am multe de făcut şi mă simt bucuros şi tânăr. Sunt atâtea bătălii frumoase de dus pe tărâmul muzicii, al iubirii şi a tot ceea ce înseamnă evoluţie. Mulţumesc, oamenilor care cred în muzica noastră, a celor ce trudim să menţinem importanţa de a cânta pe viu!”, a declarat Emeric Imre.

Una din satisfacțiile artistului este că „există o tânără generație care are nevoie de muzica folk”. Emeric Imre a lansat patru albume - „Nebun de alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018) și a susținut numoase concerte în toată țara.

Biletele au următoarele preţuri: 

- 69 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei. 

- 49 de lei - acces general, cu loc la masă; 

Biletele pot fi găsite în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe. 

Un eveniment recomandat de Magic FM.