Bilete Concert Cosmin Seleși Orchestra - 29 mai, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert Cosmin Seleși Orchestra

Hard Rock Cafe, București

vineri, 29 mai, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vino vineri pe 29 mai, de la 22:30, sa te bucuri de unul dintre cele mai noi concepte de divertisment de pe piața românească: Cosmin Seleși Orchestra!

Cosmin Seleși Orchestra este un proiect de entertainment ce combină muzica anilor care au format amintirile multor generații cu interactivitatea si happeningurile obligatorii unei petreceri private sau corporate de succes. Cele mai frumoase melodii românești ale tuturor timpurilor devin un pretext pentru o incursiune amuzantă și emoționantă prin tinerețile tuturor categoriilor de public. Noua formulă de spectacol îl pune pe Cosmin Seleși într-o dublă ipostază care i se potrivește perfect: cea de cântăreț de cover-uri și cea naturala, de actor și excelent entertainer. Show-urile Cosmin Seleși Orchestra se pot personaliza fiecărei petreceri private sau corporate în așa fel încât experiența unei seri petrecute în compania lui Cosmin și a colegilor din Orchestră să fie una cu adevărat unică.

Biletele au următoarele preţuri:

- 79 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 49 de lei - Access General, cu loc la masă in sala

- 49 de lei Fara Loc

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 84 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.