Bilete Concert Compact & Paul Ciuci - 28 oct '21, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Compact & Paul Ciuci

Hard Rock Cafe, București

joi, 28 octombrie '21, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 28 octombrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT & Paul Ciuci, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei.

In lumina noilor Hotarari de Guvern, pe baza recomandarilor CNSU va anuntam ca evenimentul va avea loc exclusiv pentru fanii vaccinati sau trecuti prin boala (in urma cu maxim 180 de zile). Restul de detalii raman la fel.

De asemenea, va recomandam sa respectati normele in vigoare si sa va prezenatati cu certificatul verde la acces.

Obligația de a prezenta dovezi medicale nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

Vino la Hard Rock Cafe să asculţi „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales” dar si cel mai recent hit al trupei "La multi ani, iubirea mea", piesa cu cu sute de mii de vizionari pe Youtube, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 109 de lei, cu loc la masa in fata scenei 

- Acces General: 79 de lei, cu loc la masa in sala 

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 114 de lei, cu loc la masa in fata scenei 
- Acces General: 84 de lei, cu loc la masa in sala 

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL