Bilete Concert acustic Mircea Vintilă - 17 sep, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert acustic Mircea Vintilă

Hard Rock Cafe, București

joi, 17 septembrie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Mircea Vintilă revine pe 17 septembrie la Hard Rock Cafe, într-un concert acustic care va avea loc pe terasă, de la ora 21.00. Show-ul promite să încânte inimile și mințile celor prezenți cu piese îndrăgite, care vor aduce atmosfera și farmecul Bucureștiului de odinioară.

Cunoscut și ca Ciocu', Mircea Vintilă face parte din prima generație de artiști folk din România, din anii '70. El este cunoscut atât pentru activitatea solo sau cu formația de acompaniament Brambura, cât și ca membru al grupului Pasărea Colibri. A compus cântece pe versuri de Adrian Păunescu, George Coșbuc, Tudor Arghezi, Florian Pittiș, Gheorghe Azap și mulți alții.

Biletele au următoarele prețuri:

- Categoria I: 89 de lei, cu loc la masă pe terasă, aproape de scenă (doar 36 de bilete)

- Categoria II: 69 de lei, cu loc la masă pe terasă


Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
✔️ Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și te încurajăm să porți și tu mască când nu stai la masă;
✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.