Bilete Bosquito canta la Hard Rock Cafe - 27 aug '21, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Bosquito canta la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

vineri, 27 august '21, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

E momentul să revenim la Hard Rock Cafe în interior pentru o serie de concerte și să trecem peste această perioadă, care ne-a ținut departe de scenă și de voi! Pe 27 august, de la 21:30, ne reîntalnim la un concert cu Bosquito.

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 79 de lei, cu loc la masa, in sala (doar 235 de bilete)
- 109 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei (doar 65 de bilete)

Toate biletele se vând cu loc la masă. Se pun in vanzare doar 300 de bilete.

La toate biletele se adauga comisionul de procesare de 5 lei.

In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 84 lei Acces General, respectiv 114 lei la VIP.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii peste 2 ani platesc bilet.
 
Evenimentul va respecta toate normele epidemiologice in vigoare la momentul respectiv.
 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL