Bilete Best Bon Jovi Live Tribute cu New Jersey - 13 sep '19, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Best Bon Jovi Live Tribute cu New Jersey

Hard Rock Cafe, București

vineri, 13 septembrie '19, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe pentru o seara alaturi de trupa italiana tribut Bon Jovi, “New Jersey”! Vino pe 13 septembrie de la ora 22:30 sa cântam împreuna “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” si multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!


Nu se întâmplă ca în fiecare zi să existe un concert BON JOVI, misiunea asumată de NEW JERSEY  este să ofere fanilor o experiență fidelă cu cea oferită de celebra trupă. Având în repertoriu peste 100 de melodi, setlist-ul New Jersey este mereu diferit și țintește să satisfacă cerințele până și celor mai pretențioși fani.


Activă din 2007, trupa  New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show Bon Jovi.

Din recuzita celor de la New Jersey nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”, mereu cu singurul obiectiv de a oferi senzația unui show original, apelând chiar și la variante acustice a celebrului duo “Jon & Richie”.
Membrii activi ai trupei sunt:
Sandro Casali - Jon Bon Jovi
Matteo Gattei - Richie Sambora
Alessio Gattei - Tico Torres
Andrea Augelli- David Bryan
Lucio Mc Lucione - Hugh McDonald

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 49 de lei

 Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

 

 

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL