Bilete Alexandru Andries - în premieră la Hard Rock Cafe - 15 feb '19, ora 22:00 - Hard Rock Cafe

Alexandru Andries - în premieră la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

vineri, 15 februarie '19, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alexandru Andrieș concertează pentru prima oară pe scena din Hard Rock Cafe în data de 15 februarie 2019.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 15 februarie 2019 de la Hard Rock Cafe într-un adevărat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Ca de fiecare dată, Alexandru Andrieș va avea alături de el pe scenă o serie de muzicieni de calibru care completează formula pentru „cea mai frumoasă seara”: BertiBarbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au următoarele prețuri:

Vip – loc la masă în fața scenei (pachetul include întâlnire cu Alexandru Andrieș, fotografie și CD semnat de artist): 120 lei

Categoria 1 – loc la masă în fața scenei: 95 lei 

Categoria 2 – loc la masă în sală: 75 lei

Categoria 3 – loc în picioare: 50 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32. 

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Parteneri: Magic FM, InfoMusic.ro, iConcert.ro, BestMusic