Bilete ABBA Tribute Band REVIVAL ( UK ) - 8 apr '22, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

ABBA Tribute Band REVIVAL ( UK )

Hard Rock Cafe, București

vineri, 8 aprilie '22, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cea mai buna trupa de Tribut Abba revine in Romania! Cei care au castigat recunoasterea drept „OFFICIAL No #1” Abba Tribute Show, Abba Tribute Band, revin in Romania in data de 29 Octombrie 2021, pentru un concert live sustinut la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30.

Spiritul celebrei trupe ABBA va fi adus in fata publicului roman de cei patru artisti ai ABBA Tribute Band, votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie care vor readuce in 2021 la Hard Rock Cafe muzica suedezilor.
Set-up unic, voci de exceptie, costume autentice
Trupa vinde show-uri la nivel international de peste 10 ani, fiind apreciata nu doar pentru calitatile vocale si pentru punerea in scena, dar mai ales pentru pastrarea fidela a principiilor ABBA. „Revival the tribute live experience” este ceva unic.
Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase si autentice, are parte de o productie uluitoare si de muzica excelenta marca ABBA. O atentie speciala este acordata set-up-ului scenei. Se foloseste un pian original Yamaha cp 70 (asa cum era cel al lui Benny), pentru a oferi audientei experienta unei productii de inalta calitate. Cat despre muzica…nu incape nici un dubiu ca pe scena se vor auzi voci aproape identice cu cele care au facut furori din 1972 pana la inceputul anilor ’80.
Artistii
Jöhn aka Benny Andresson - Este un artist cu multiple abilitati, precum cea de cantaret, compozitor, cantaret la clape, chitarist, coregraf si scenograf.
Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad - Cu o voce care te cucereste de la primele acorduri, ea a calatorit in intreaga lume si a incantat mii de oameni. Sustine, insa, ca a se pune in pielea lui Anni o face sa se simta cel mai bine.