Bilete ABBA Tribute Band REVIVAL ( UK ) - 8 apr, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

ABBA Tribute Band REVIVAL ( UK )

Hard Rock Cafe, București

vineri, 8 aprilie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP
125 lei
Categoria 1 (loc la masă in sală)
90 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Cea mai buna trupa de Tribut Abba revine in Romania! Cei care au castigat recunoasterea drept „OFFICIAL No #1” Abba Tribute Show, Abba Tribute Band, revin in Romania in data de 29 Octombrie 2021, pentru un concert live sustinut la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30.

Spiritul celebrei trupe ABBA va fi adus in fata publicului roman de cei patru artisti ai ABBA Tribute Band, votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie care vor readuce in 2021 la Hard Rock Cafe muzica suedezilor.
Set-up unic, voci de exceptie, costume autentice
Trupa vinde show-uri la nivel international de peste 10 ani, fiind apreciata nu doar pentru calitatile vocale si pentru punerea in scena, dar mai ales pentru pastrarea fidela a principiilor ABBA. „Revival the tribute live experience” este ceva unic.
Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase si autentice, are parte de o productie uluitoare si de muzica excelenta marca ABBA. O atentie speciala este acordata set-up-ului scenei. Se foloseste un pian original Yamaha cp 70 (asa cum era cel al lui Benny), pentru a oferi audientei experienta unei productii de inalta calitate. Cat despre muzica…nu incape nici un dubiu ca pe scena se vor auzi voci aproape identice cu cele care au facut furori din 1972 pana la inceputul anilor ’80.
Artistii
Jöhn aka Benny Andresson - Este un artist cu multiple abilitati, precum cea de cantaret, compozitor, cantaret la clape, chitarist, coregraf si scenograf.
Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad - Cu o voce care te cucereste de la primele acorduri, ea a calatorit in intreaga lume si a incantat mii de oameni. Sustine, insa, ca a se pune in pielea lui Anni o face sa se simta cel mai bine.

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.
Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.
Toate biletele se vând cu loc la masă. Se pun in vanzare doar 300 de bilete.
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Copiii peste 2 ani platesc bilet.
Evenimentul va respecta toate normele epidemiologice in vigoare la momentul respectiv.